Wattafakk?!

2013.04.18. 19:51

Nos kedves olvasóim ismételten felmerül az a bizonyos kérdés hogy, WATTAFAKK?!

Ezzel arra célzok hogy nem várom el senkitől, távol álljon tőlem hogy ilyet kérjek de amikor elmerülök a nyomorult életem keserű pirulaként ható mindennapjaiba felveszem a teljes antiszociális viselkedést és csak nyalogatom a sebeimet nem ártana hogy valaki pofán basszon egy téglával amire az van írva hogy MINDÍG VAN KIÚT!

Merengve szánalmas életemről fejembe jutott hogy attól hogy kínszenvedés és rakat szar vannak benne egész fasza dolgok például B akit nem hanyagolhatok azért mert rettegek magamtól, majd baszok valamit neki ha tudok addig max leszarom.

Komolyan alig hiszem el hogy megint hagytam magam ennyire összezuhanni! Igen egy barom lelki nyomorék vagyok de vannak jó pillanataim és nem hagyom hogy egy fuckin betegség sakkban tartson.A kibebaszott HARKÁLY vagyok vagy mi az isten és kúrvára visszatérek és első dolgom lesz a nagy mosoly(nem fogok betépni, olyanok vagytok :D) na szóval nagy mosoly és dumálnom kell MR.B vel mert őt is hanyagoltam és és hétvégén meglátogatok egy régi barátot  meg talizok Bvel (remélem ráér) és totál bevallok neki mindent vasárnap meg hületésnapom alkalmával DC vel bográcsolunk meg kibebaszttul berugunk (max lesz még egy rohamom ki nem szarja le majd leüt vagy valami)

A bejegyzés trackback címe:

https://ezmiezmar1.blog.hu/api/trackback/id/tr55233758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása